Sett opp e-postadressen for videresending

Kreditter for videresending av e-post inkluderes ikke lenger med et domenekjøp. Du kan løse inn eksisterende kreditter for å opprette e-postadresser for videresending. Da kan du videresende e-postene dine til en annen e-postkonto. (Hva er forskjellen mellom en vanlig e-postkonto og en e-postkonto for videresending?)

Hvis du har en eksisterende e-postadresse på e-postkontoen din som du vil bruke som e-postadresse for videresending, må du slette denne adressen.

1. Logg på GoDaddy-kontoen, gå til Mine produkter og bla ned til Flere produkter-delen. (Trenger du hjelp med å logge på?)
  2. Klikk på Løs inn ved siden av Videresending av e-postmeldinger.
    Klikk på Løs inn-knappen i Videresending av e-postmeldinger
  3. Velg domenet som er tilknyttet kontoen for videresending av e-postmeldinger, og velg Løs inn kreditter. (Du kan endre domenet du vil bruke for videresending av e-postmeldinger i trinn 7.)
    Klikk på løs inn kreditter-knappen
  4. Gå til Arbeids-e-post-delen og klikk på Administrer alle-koblingen for å åpne Kontrollsenter for arbeidsområde.
    Klikk på administrer alle-koblingen
  5. Klikk på Opprett i kontrollsenteret for arbeidsområde.
    Klikk på opprett-knappen
  6. Klikk på Videresending.
    Klikk på Videresending-koblingen
  7. Full ut følgende felt:
    Felt Hva du skal gjøre ...
    Videresend denne e-postadresse: Angi e-postadressen du ønsker å opprette. Etter at du skriver inn @, kan du velge et domene i kontoen din.
    Til disse e-postadressene: Skriv inn e-postadressene som skal motta e-posten du videresender. Du kan skrive inn flere adresser, men sammenlagt må de ikke overskride grensen på 250 tegn for dette feltet.
    Abonnement Velg videresendingsplanen du ønsker å bruke.
    Finn alle Velg dette alternativet hvis du ønsker at denne adressen skal motta e-post send til adresser for domenenavnet ditt som ikke eksisterer.
    Aktiver autosvar Velg dette alternativet og fyll ut feltene hvis du vil sende et automatisk svar til alle som sender en e-post til denne adressen.
  8. Klikk på Opprett for å fullføre prosessen for videresending av e-postmeldinger.
    Klikk på opprett for å fullføre arbeidsflyten

Det kan ta noen minutter før den nye e-postadressen for videresending vises, og du må kanskje oppdatere siden for å se den.

Hvis arbeidsområdet ikke kan opprette en e-postkonto for videresending, må du bekrefte at MX-oppføringene samsvarer med domenet ditt. Hvis MX-oppføringene samsvarer med domenet, kan du kopiere og legge til en MX-oppføring i domenet eller redigere en eksisterende MX-oppføring.