Sett opp e-postkontoen min

Nå som du har lastet ned og installert Office 365 fra GoDaddy, er du klar til å konfigurere den første e-postkontoen din. Se videoen, og følg prosedyren nedenfor.

1. Finn kjøpskvitteringen i e-postinnboksen, og klikk på Kom i gang.
    Klikk på Kom i gang
  2. Klikk på Administrer ved siden av E-post og Office på siden Mine produkter.
    Klikk på Administrer
  3. Velg domenet du ønsker å bruke, og klikk på Fortsett.

‌‌Hvis du ønsker å konfigurere en e-postkonto på et domene som er registrert med en annen navneserver eller et annet selskap, velger du Et domene som ikke er på min GoDaddy-konto og angir domenenavnet du ønsker å bruke. Følg fremgangsmåten for å konfigurere e-post på et eksternt domene.

Velg domenet ditt.

‌‌Hvis du allerede har en Arbeids-e-postkonto konfigurert på dette domenet, vil du motta en E-post eksisterer-melding. Klikk på Fortsett og følg disse instruksjonene for å bytte ditt domenes e-postservice til Office 365.

4. På siden Opprett ny e-postkonto angir du følgende felt:
    Felt Gjør dette
    Brukernavn Angi et brukernavn (som skal vises foran @-tegnet).
    Fornavn Angi brukerens fornavn.
    Etternavn Angi brukerens etternavn.
    Kontotype Velg typen Office 365-konto du ønsker å bruke. Dette alternativet vises kun når du har forskjellige kontotyper tilgjengelig.
    Administratortilllatelser Velg Ja for å tilordne denne kontoen administratortillatelser. Vi anbefaler at du konfigurerer den første e-postkontoen din som administrator, slik at du kan administrere kontoen din. Dette alternativet er bare tilgjengelig hvis du har konfigurert flere brukere på samme konto.
    Opprett et passord Angi passordet for kontoen.
    Bekreft passordet Angi passordet på nytt for å bekrefte at det er riktig.
    Alternativ e-postadresse for varslinger Angi en e-postadresse der du ønsker å motta brukerkontovarsler.
  5. Klikk på Opprett.

Du mottar en bekreftelse på opprettelse av e-postkontoen til e-postadressen du angir for varslinger.