Konfigurer Linux -hostingkontoen min

Etter at du har kjøpt en Linux Hosting -plan, må du konfigurere den før du kan bruke den til å hoste nettstedet ditt.

Advarsel: Å sette opp en konto kan endre et domenes DNS -poster, slik at eksisterende nettsteder og e -postadresser kan slutte å fungere. For hjelp med å finne den beste banen, klikker du på Chat nå for å kontakte oss nå for å kontakte en GoDaddy -veiledning døgnet rundt.
  1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Under Netthotell klikker du på Konfigurer ved siden av Linux -hostingkontoen du vil konfigurere.
    velg konfigurer
  3. Fyll ut feltene på skjermen, og klikk deretter påAvslutt.
    • Vi spør deg om hvilke av domenene du vil knytte til kontoen som hoveddomene. Du kan også angi et underdomene hvis du vil.
    • Vi spør om du vil installere WordPress under oppsettet. I så fall vil du angi ditt WordPress -brukernavn og -passord på den tiden.
    • Hvis du konfigurerer kontoen din med et internasjonalisert domenenavn , må du angi punktkodeversjonen av domenenavnet.

Når konfigureringen er fullført, vises kontoens instrumentbord. Det primære domenenavnet ditt vises øverst.

Neste trinn

Mer informasjon

• Brukernavnet og passordet ditt for cPanel genereres tilfeldig under oppsettet. Du kan endre passordet ditt i kontoens instrumentbord.