Sett opp nettavtalebetalinger for Square eller PayPal

Funksjonen for nettavtaler krever ikke at kundene betaler for tjenester på forhånd. Du kan imidlertid når som helst gjøre dette ved å koble nettavtaler til én av de tilgjengelige betalingssystemene. Hvis du ikke har aktivert nettavtaler, se Legg til Nettavtaler-del først.

Merk: Denne funksjonen er kun tilgjengelig for Business Plus- eller eCommerce-kunder i USA, Storbritannia, Canada og Australia. Kunder i disse landene kan når som helst oppgradere til én av disse planene.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din og åpne produktet ditt. (Trenger du hjelp med å åpne produkt?)
  2. Klikk på Rediger / Rediger nettsted.
  3. Klikk på Åpne i Avtaler-panelet.
    klikk på Åpne i Avtaler-panelet
  4. I den øvre verktøylinjen klikker du på Innstillinger og velger Betaling.
    klikk på betalinger i menyen
  5. Velg en betalingsprofil:
    • Velg Require full payment when booking online (Krever full betaling ved nettbestilling) eller Require deposit when booking online (Krever depositum ved nettbestilling), og legg inn et depositumsbeløp. Klikk deretter på Lagre. Så snart Vellykket-bekreftelsen vises, klikker du på Koble til på den betalingsmetoden du ønsker å legge til.
    • Velg Pay in person or send an invoice (Betal personlig eller send faktura), og når Vellykket-bekreftelsen vises, klikker du på Nettsted i den øvre verktøylinjen for å gå tilbake til hovedvinduet til nettstedet.
      Vindu for betalingsinnstillinger
  6. Du kan logge inn hvis du allerede har en Square- eller PayPal-konto. Ellers er det bare å følge veiledningene for å opprette en konto, enten for én av dem eller for begge.
    Logg på Square
    Logg på PayPal
  7. Når vinduet Betalingsinnstillinger vises på nytt, er du klar til å legge til en ny betalingsmetode.
  8. Når du er ferdig, klikker du på Publiser nettstedet ditt, og så kan du begynne å ta imot betalinger fra betalingstjenesten(e) du har lagt til.