Sett opp temaet mitt

Konfigurer temaet for å endre og finjustere nettstedets generelle utseende. Temaet ditt er kundenes førsteinntrykk av nettstedet ditt, og skal gjenspeile merkeidentiteten din. Hvis du har Website Builder, sjekk ut endre temaet mitt , velg en nettstedsfarge og velg en skrifttype i stedet.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Website Builder og velg Administrer ved siden av Premium nettbutikk.
  3. Fra instrumentbordet ditt går du til Butikkdesign .
  4. Klikk på Endre tema under Tema -fanen.
    Klikk på Endre tema
  5. Når du finner et tema du liker, holder du musen over bildet og velger Vis tema for å utvide funksjonene.
    Klikk på Vis tema
    Klikk på for å hoppe til andre temaers funksjonerPiltaster pilknappene øverst på siden.
  6. Når du bestemmer deg for et tema, klikker du på Velg dette temaet .
    Klikk på Velg dette temaet
  7. Deretter redigerer du hjemmesiden din ved å klikke på + for hver del under Mine temainnstillinger . Delene varierer etter tema, og du trenger ikke endre dem alle.
    Klikk på plusstegnene
  8. Merk: For å erstatte temaets standardbilde, i delen Startside , bruk et .JPEG- eller .PNG -bilde med dimensjoner som ikke er større enn 1200 x 600 piksler. De fleste temaer kan også legge til en lysbildefremvisning på hjemmesiden din.

9. Klikk på Lagre for å bruke endringer i butikkens design.