Sette en reservepris for domeneauksjoner

Du kan kjøpe alternativet for å angi en minstepris, eller den laveste prisen du vil godta for et domenenavn, for oppføringene dine på GoDaddy Auctions®. Ved å angi en minstepris kan du angi en lavere minstepris for å oppmuntre potensielle kjøpere til å legge inn innledende bud, men det sikrer at domenet kun selges hvis minsteprisen er oppfylt.

Du kan bare angi en minstepris for domenenavn som er oppført for offentlig auksjon. For mer informasjon om alternativene dine for oppføring av domenenavn, seForklaring av alternativene for GoDaddy-auksjonsoppføring .

Du kan ikke angi eller øke en minstepris etter at auksjonen starter. Du kan imidlertid senke en minstepris. For mer informasjon, se

.

1. Logg inn på din GoDaddy Auksjoner regnskap.
  2. Velg fra toppmenyen Liste et domene . Siden Liste et domene vises.
  3. Merk: Hvis du ikke har lagt til minst én betalingstype i GoDaddy -auksjonskontoen din, vises en konto ikke funnet -meldingen. Klikk på OK for å gå til Mine innstillinger -side. SeEndre kontoinnstillingene dine for GoDaddy-auksjoner for instruksjoner om hvordan du legger til en betalingstype. Når du er ferdig, klikker du på Oppfør et domene for å gå tilbake til siden Oppfør domenet ditt.

4. I feltene Domenenavn og Bekreft domenenavn angir du domenenavnet du vil føre opp.
  5. Fra Oppføringstype velger du 7-dagers offentlig auksjon .
  6. Merk av i boksen Legg til minstepris for $ 4,99 , og fyll deretter ut feltene som spesifisert.
  7. Klikk Fortsett.
  8. I Angi minstepris -feltet angir du reservasjonsprisen.
  9. Les og godta vilkårene for bruk.
  10. Klikk på Kasse , og fortsett deretter gjennom kassen.

For mer informasjon om auksjoner av domenenavn, seOppføring av domener på GoDaddy Auctions fra domeneadministratoren .