Sette opp betalingsalternativer for fakturaer

Med Get Paid and Online Bookkeepings faktureringsalternativ kan du godta kredittkort på nettet via enten PayPal® eller Stripe®.

Hvis du bruker PayPal :

• Du trenger ikke en forhandlerkonto. du kan bruke din personlige konto til å sende og godta betalinger.
  • Du trenger ikke velge Avgiftsbelagt på fakturamalen din, fordi PayPal allerede belaster kundene dine skatt.

Slik konfigurerer du betalingsalternativer

1. Logg på Get Paid and Online Bookkeeping -kontoen din.
  2. Klikk på Administrer , og klikk deretter på Fakturainnstillinger .
  3. I området Betalingsintegreringer oppdaterer du informasjonen og klikker deretter på Oppdater .

For mer informasjon om fakturering, seKomme i gang med fakturering .