Sette opp domeneovervåking

Du kan legge til domeneovervåking i spesifikke domenenavn, slik at du kan overvåke endringer som er gjort. Vi sender deg e -postoppdateringer innen 24 timer når det overvåkede domenenavnet endres.

For mer informasjon, se under Vanlige spørsmål om restordre og overvåking av domener

1. Logg på Mine produkter-siden.
  2. Hvis du ikke føres dit automatisk, velger du fanen Mine produkter:
  3. Mine produkter-fanen

4. Klikk på Administrer alle:
  5. Administrer alle

6. Fra Kjøp/Selg -menyen velger du Restordre og Overvåking .
  7. Klikk på Legg til overvåking under Overvåke et domene .
  8. I vinduet Legg til domeneovervåking som vises, angir du domenenavnene du vil overvåke, ett domenenavn per linje, og klikker deretter på Neste . Ikke inkluder "www" -prefikset.
  9. I feltet E -postadresse 1 angir du e -postadressen du vil at vi skal sende varsler til.
  10. (Valgfritt) Hvis du vil motta e -postoppdateringer til en annen adresse, skriver du inn en annen e -postadresse i feltet E -postadresse 2.
  11. Klikk på OK , og klikk deretter på OK igjen.