Sette opp domenerestordre

Hvis du vil fange et domenenavn som noen andre har registrert, kan du legge inn en restordre. Domenerestordre forsøker å registrere domenenavnet hvis det blir tilgjengelig. Eller hvis domenenavnet er oppført for auksjon, gir domenerestordre deg instruksjoner om hvordan du deltar.

Hvis restordren ikke lykkes, kan du overføre den til et annet domenenavn eller be om refusjon fra vårt støtteteam.

For mer informasjon om restordreprosessen, seHva er restordrer for domener?

Merk: Enkelte nasjonale toppnivådomener (ccTLD-er), slik som .us, har bostedskrav. Hvis du vil legge inn en restordre på en ccTLD, seOm ccTLD-er (landskodedomenenavn) for å finne hjelpeartikkelen med bostedskravene.

1. Logg på Mine produkter-siden.
  2. Hvis du ikke føres dit automatisk, velger du fanen Mine produkter:
  3. Mine produkter-fanen

4. Klikk på Administrer alle:
  5. Administrer alle

6. Fra Kjøp/Selg -menyen velger du Restordre og Overvåking .
  7. Klikk på Legg til restordre . Vinduet med restordre -domener vises.
  8. Restordretypen vil være Offentlig . Dette betyr at din personlige kontaktinformasjon vil bli oppført i WHOIS -databasen .

Merk: Hvis du befinner deg innenfor EU, kan det hende at du er underlagt andre regler for hvordan informasjonen din vises i WHOIS. Se Vanlige spørsmål om personvern for mer informasjon.

9. Velg Jeg har lest og godtar ... , og klikk deretter Neste .
  10. Angi domenenavnene du vil legge til en restordre på (ett per linje), og klikk deretter Neste .
  11. Fyll ut følgende, og klikk deretter på Neste :
    • E-postadresse 1 -Skriv inn e-postadressen du vil at vi skal sende statusendringsvarsler til.
    • (Valgfritt) E-postadresse 2 -Angi den sekundære e-postadressen du vil at vi skal sende statusendringsvarsler til.
  12. Rediger kontaktinformasjonen om nødvendig, og klikk deretter Neste .
  13. Fra listen Antall kreditter som skal brukes velger du antall kreditter du vil bruke, og klikker deretter på Neste .

Merk: Kredittene i listen er nummeret du har tilgjengelig for transaksjonen. Hvis du ikke har nok kreditt, tar vi deg med til handlevognen for å fullføre kjøpet.

Ditt domenenavn med restordre vises på siden Restordre og overvåking i Domeneadministrator.