Sette opp en ny konto

Vil du bruke Get Paid and Online Bookkeeping, men ikke har en konto satt opp? Følg trinnene nedenfor for å opprette en ny konto.

Merk: Hvis du allerede har en GoDaddy -konto og klikket på Konfigurer på Get Paid and Online Bookkeeping -kontoen din, følger du trinnene her for å oppgradere. Hvis du ikke er sikker på om du allerede har startet installasjonsprosessen, kan du ta en titt på Min konto -siden i GoDaddy. Hvis du fremdeles ser Oppsett -knappen, følger du trinnene nedenfor.

For å sette opp Get Paid and Online Bookkeeping

1. Logg på kontoadministratoren din.
  2. Klikk på Get Paid and Online Bookkeeping .
  3. Klikk på Administrer .
  4. Velg hvilken konto du vil koble til, eller hopp over dette trinnet for å utforske produktet.

Ta en titt på disse emnene for å hjelpe deg i gang med Get Paid and Online Bookkeeping. Denne artikkelen vil hjelpe deg med å konfigurere faktureringsfunksjoner.