Sette opp serveren

Du har allerede kjøpt en server — nå må du konfigurere den, som omfatter administrative greier som brukernavn og passord.

Konfigurer din Virtual Private Server (VPS)

1. Logg deg inn på Kontoadministrator.
  2. Klikk Servere.

Klikk på en av de følgende basert på typen administrert grensesnitt serveren din bruker (mer informasjon).

Gateway

1. Ved siden av serveren du ønsker bruke, klikker du på Administrer.
  2. I delen for serveren du ønsker å bruke, klikker du på Konfigurer.
  3. Fyll ut de følgende feltene, og klikk deretter Opprett:
    Felt Hva du skal gjøre ...
    Servernavn Angi et navn du vil at serveren din skal henvises til som.
    Brukernavn Angi et brukernavn å logge på serveren din med.
    Passord og
    Bekreft passord
    Angi et passord å logge på serveren med.
    Datasenter-region [Kommer snart] Velg stedet hvor du ønsker å opprette serveren din.
    Bilde Velg operativsystemet du ønsker å bruke.
    Kontrollpanel Velg kontrollpanelet du ønsker å bruke.1
    Importer nettstedene dine Velg alle cPanel delt hosting-kontoer du ønsker å importere (mer informasjon).

1 Ikke alle kontrollpaneler er tilgjengelige på alle bilder/operativsystemer. Du kan for eksempel ikke velge cPanel dersom du ønsker å bruke Fedora på VPS. For å bruke kontrollpanelet, du velge et kompatibelt bilde/operativsystem.

Hosting Control Panel

1. Ved siden av hostingkontoen du vil bruke, klikker du på Administrer.
  2. Se gjennom sluttbrukeravtalen og klikker på Godta.
  3. Fyll ut disse feltene:
    • Angi servernavn — Servernavnet (også kjent som kontonavnet ditt) hjelper deg med å identifisere denne kontoen på kontolisten din.
    • Velg operativsystem — Velg operativsystemet du vil kjøre på serveren.
    • Angi beskyttelse most overskytende båndbredde — Beskyttelse mot overskytende båndbredde er en tjeneste som skjermer deg fra fremtidig overskytende omkostninger ved å suspendere kontoen din automatisk når tildelt båndbredde overskrides. Den suspenderte kontoen din vil gjenopprettes i starten av neste betalingssyklus eller når ytterligere båndbredde kjøpes.
    • Angi brukernavn — Brukernavnet som opprettes her er navnet du bruker til å logge på serveren med. På Linux®-servere kan du ikke logge på serveren din som "rot". Hvis du trenger rot-tilgang, se Bytte til rot-bruker på Linux-serveren din.
    • Angi nytt passord — Bruk dette passordet når du logger deg på serveren med brukernavnet eller når du bruker rot-tilgang.
    • Bekreft nytt passord — Bekreft passordet ditt.
  4. Klikk Fortsett.
  5. Bekreft innstillingene dine og klikk Send.

Hvis du kjøpte FTP Backups med serveren din, fullfører du feltene for FTP Backup-pålogging:

• FTP-brukernavn — Brukernavnet brukt til å få tilgang til din FTP sikkerhetskopiering-konto fra serveren din
  • FTP-passord — Bruk dette passordet når du logger deg på din FTP Backup-konto fra serveren din med FTP-brukernavnet
  • Bekreft FTP-passord — Bekreft passordet ditt

Din virtuelle private server skal være klar til å brukes innen ca. 5 timer etter at du klikker på Send. Vi sender deg en e-post når den er klar.