Sette opp tekstmeldingsvarsler for Go Daddy -auksjoner

I GoDaddy Auctions® kan du aktivere tekstmeldinger og angi hvilke typer varsler du vil motta. Du kan motta følgende varsler:

• Auksjonsbudet utløper om én time - Varsler deg når en auksjon du byr på, snart skal utløpe.
  • Varsling om overbud - Varsler deg når du er blitt overbydd.
  • Auksjonsovervåking utløper om én time - Varsler deg om at en auksjon du ser på, snart vil utløpe.
  • Når du mottar et tilbud - Varsler deg når du mottar et tilbud.

Slik konfigurerer du tekstmeldingsvarsler for GoDaddy -auksjoner

1. Logg på GoDaddy-auksjoner.
  2. Klikk på Innstillinger .
  3. I SMS -innstillinger -delen fyller du ut følgende felt:
    • SMS-nummer – angi mobiltelefonnummeret du vil motta tekstmeldingvarsler på, og velg deretter tjenesteleverandøren din fra listen.
    • SMS-adresse – GoDaddy-auksjoner fyller automatisk ut dette feltet når du angir mobilnummeret ditt og velger en tjenesteleverandør fra listen.

Merk: Hvis du velger Tilpasset leverandør, må du angi en e-postadresse i dette feltet. Kontakt leverandøren din for mer informasjon.

• Send test-SMS – klikk for å sende en test-SMS til mobiltelefonen din.
    • Send meg en SMS når: – velg når du vil motta tekstmeldinger fra GoDaddy-auksjoner.

Merk: Faktorer som ligger utenfor GoDaddy-auksjoners kontroll, kan påvirke leveringen av tekstmeldinger. Leveringen garanteres ikke. Det kan hende at tjenesteleverandøren din belaster deg for tekstmeldinger du mottar.

4. Klikk på Send .