Basic- og Pro-forhandler Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Endre standard navneservere for forhandlerkundene mine

Når kundene dine registrerer eller overfører et domenenavn, velger de navneserverne for domenenavnene sine. Du kan bruke våre standard navneservere, men du kan også angi dine egne som standardinnstillinger. Hostingproduktene dine og toppnivådomener (TLD-er) må støtte tilpassede navneservere for å bruke denne funksjonen. Du kan også endre navneserverne for ditt eget domene .

1. Logg på Kontrollsenter for forhandler (bruk GoDaddy -brukernavnet og -passordet ditt).
  2. Gå til Innstillinger , deretter Domener .
    velg domener
  3. Under Standard navneservere velger du Bruk egendefinerte parkerte navneservere .
    velg bruk egendefinerte navneservere
  4. Angi de spesifikke tilpassede navneserverne du vil bruke.
    skriv inn navneservere

Merk: Hvis du bruker dine egne navneservere for kundenes domenenavn, er du ansvarlig for eventuelle sonefilendringer.

5. Velg Lagre.

Standardinnstillingene oppdateres slik at de egendefinerte navneserverne brukes.