Forkort videresendte nettadresser med GoShort

Gjør en lang URL -adresse for et videresendt domene til en kort og ryddig kobling med GoShort, GoDaddys URL -forkortelse. Å videresende et domene hjelper deg med å koble besøkende til andre nettsteder, men koblingene kan være litt tungvint, spesielt når du deler på sosiale medier. GoShort hjelper deg med å få en unik kortkobling som du kan bruke for enklere og raskere deling.

Påkrevd: Domenet ditt må ha videresending lagt til før du kan bruke GoShort.
  1. Logg på GoDaddy-domeneporteføljen. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Velg et enkelt domene for å få tilgang til Domeneinnstillinger -siden.
    velg et enkelt domene
  3. Velg DNS og deretter Videresending .
    velg dns -fanen
  4. Velg GoShort for å utvide konfigureringsalternativene.
  5. Angi den opprinnelige lange URL -adressen i Lang URL .
  6. Velg Velg domene og velg et tilgjengelig domene for den korte koblingen.
  7. (Valgfritt) Angi en egendefinert kobling som legges til domenet du valgte i trinn 5.

Eksempel: Entershop for nettbutikken din og opprett en kort kobling som ser ut somcoolexample.com/shop .

8. Velg Koblingstype .
    • Midlertidig omdirigering - 302 (anbefalt) : Forteller brukere og søkemotorer at denne omdirigeringen er midlertidig og ikke bevarer søkemotorrangeringene. Best hvis videresending er midlertidig, for eksempel hvis du bygger et nytt nettsted.
    • Permanent omdirigering - 301 : Sier til søkemotorer at nettstedet for kortkoblingen din har flyttet permanent og bevarer søkemotorrangeringene. Best hvis du har tenkt å fortsette å videresende domenet ditt over lang tid, i stedet for å ha et eget nettsted.
    • Maskert (behold URL i adresselinjen) : Beholder kortkoblingen din i nettleserens adresselinje, i stedet for å vise mål -URL -en. Noen nettsteder støtter ikke maskering og viser kanskje ikke ønsket nettsted.
    • Maskert med egendefinert overskrift : Beholder kortkoblingen din i nettleserens adresselinje, i stedet for å vise mål -URL -en, og angir overskriftshøyden til målsiden. Noen nettsteder støtter ikke maskering og viser kanskje ikke ønsket nettsted.
  9. Velg Forkort for å lagre endringene.

Kortkoblingen din begynner vanligvis å fungere i løpet av noen øyeblikk, men det kan ta opptil 48 timer å oppdatere den globalt.