Vis skjulte filer i Linux -hostingkontoen min

Du kan endre cPanel -katalogen din slik at den viser skjulte filer eller prikkfiler, som er filer som ikke vises i Filbehandling. De kalles skjulte filer eller prikkfiler på grunn av "." i begynnelsen av filnavnet, slik som .htaccess eller .user.ini.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Under Administrasjon av web -hosting , ved siden av Linux -hostingkontoen du vil bruke, velger du Administrer .
    klikk på Administrer
  3. Gå til kontoens instrumentbord og velg Filbehandling .
    Klikk på filbehandling
  4. I cPanel-filbehandleren velger du Innstillinger øverst til høyre.
  5. I Innstillinger -listen velger du Nettrot (public_html eller www) og velger Vis skjulte filer (dotfiles) .
    Velg preferanser
  6. Velg Lagre.