Si opp produkter

Du kan si opp produkter du ikke ønsker å bruke lenger.

Når du sier opp et produkt, stopper vi faktureringssyklusen, sletter produktet fra serverne våre og det er ikke lenger tilgjengelig til deg. Vi trekker også tilbake eventuelle gratisprodukter knyttet til det.

Slik sier du du produkter

1. Logg deg på Kontoadministrator.
  2. Gå til Betalinger -fanen.
  3. Klikk på Produktfakturering.
  4. Bruk avmerkingsboksene for å velge produktene du ønsker å si opp, og klikk deretter på Si opp vare.
  5. I Si opp valgte varer -vinduet gjør du ett av følgende:
    • Klikk på Bekreft – Produktet blir sagt opp og fjernet fra kontoen umiddelbart.
    • Klikk på Avbryt – Avbestillingen avsluttes og produktet blir værende på kontoen din.

MERK: Å si opp et produkt gir deg ikke rett til en delvis refusjon.

Det er visse produkter du ikke kan si opp i Kontoadministrator. Istedenfor må du følge instruksjonene i disse hjelpeartiklene: