Logge på instrumentbordet mitt for e-post og Office

Logg på E-post og Office-instrumentbordet ditt for å gå direkte til alternativene og innstillingene for e-postkontoen din. E-post og Office-instrumentbordet er stedet hvor du endrer passord, oppretter aliaser, konfigurerer e-post på enheter og mer.

Kontoeier

Dette gjelder for deg hvis du har en GoDaddy-konto eller har tilgang til en som delegat.

1. Gå til instrumentbordet ditt for e-post og Office.
  2. Angi brukernavnet (eller kundenummeret) og passordet ditt for GoDaddy.
  3. Velg Logg på.

Som GoDaddy-kontoinnehaver har du også tilgang til instrumentbordet ditt for e-post og Office fra Mine produkter -siden når du er logget på.

Bruker

Dette gjelder for deg hvis du har en e-postkonto, men ikke har tilgang til GoDaddy-kontoen.

1. Gå til instrumentbordet ditt for e-post og Office.
  2. Angi e-postadressen og passordet ditt for Microsoft 365.
  3. Velg Logg på.

Hvis du allerede er autentisert for e-postadressen din, vil du se det samme som en bruker. Hvis du vil bytte fra brukervisning til kontoeiervisning, følger du koblingen nederst i instrumentbordet.