SignTool: Signer Windows -kode med et kodesigneringssertifikat

Merk: Fra og med 1. juni 2021 vil GoDaddy ikke lenger utstede eller fornye kodesignerings- eller driversigneringssertifikater. Hvis du allerede eier et kodesignerings- eller driversigneringssertifikat, kan du ikke gjenopprette det etter 1. juni 2021. Alle sertifikater utstedt før 1. juni 2021 vil være gyldige til de utløper.

Etter at du har opprettet PFX -filen din , kan du signere koden med Microsoft SignTool.

Kodesigneringssertifikatene våre fungerer med følgende typer Windows-baserte filer:

• EXE
  • DLL
  • OCX
  • CAB

Merk: For CAB -filer, bør det tildeles plass til den digitale signaturen ved å legge til følgende oppføring i DDF -filen før du oppretter cab -filen: Set ReservePerCabinetSize = 6144.

Bruk SignTool til å signere koden din

1. Installer SignTool ved hjelp av Microsofts informasjon . Dette innebærer å laste ned og installere Microsoft Windows Software Development Kit (SDK).
  2. Start cmd .
  3. Signer filen din:
    SignTool sign /f path to your PFX file /p your PFX file password /tr http://tsa.starfieldtech.com /td SHA256 path to the code you want to sign

Merk: Du må bruke http://tsa.starfieldtech.com tidsstempelautoritet.

Neste trinn

• Begynn å distribuere den nylig signerte filen til brukerne dine