Sikker oppdatering av plugin-moduler på nettstedene mine

I Pro Sites kan du bruke Verktøy for sikker oppdatering for å oppdatere plugin-moduler og reversere endringer hvis noe går galt.

Du må aktivere Premium-sikkerhetskopieringer for å bruke denne funksjonen.

  1. Logg deg på Pro-kontoen din. (Trenger du hjelp med å logge på?)
  2. Klikk på Pro-kunder, og velg Pro Sites.
  3. Klikk på Oversikt i venstre sidestolpe.
  4. I Oppdatering-seksjonen velger du plugin-moduler ved å krysse av i boksen på venstre side, og klikker deretter på Sikker oppdatering.
  5. Velg Jeg vil utføre en visuell sammenligning for å lage en skjermdump av nettsteder før og etter oppdateringen, og klikk deretter på Sikker oppdatering.
  6. Klikk på Sammenlign i varslingen øverst til høyre for å sammenligne nettstedet før og etter oppdateringen.
  7. Hvis nettstedet ser annerledes ut etter oppdatering, klikk på Gjenopprett.

    For å oppdatere alle plugin-moduler, temaer og kjernefilene til WordPress samtidig holder du musen over Oppdater alt i øvre høyre hjørne, og klikker deretter på Sikker oppdatering.

Mer informasjon


Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.