Sikkerhetskopier min 4. generasjon-server

Vi oppretter automatisk en sikkerhetskopi for deg. Du kan når som helst opprette en sikkerhetskopi manuelt hvis dette er ønskelig. Når du oppretter en sikkerhetskopi manuelt, overskrives den forrige sikkerhetskopierte filen.

Merk: For å få en mest mulig nøyaktig sikkerhetskopi anbefaler vi at du slår av serveren først.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Klikk på Servere på din Mine produkter-side.
  3. Ved siden av serveren du ønsker sikkerhetskopiere, klikker du på Administrer.
  4. Klikk på ikonet med tre prikker (ved siden av Start WHM), og velg deretter Stopp serveren.
    klikk på ikonet med tre prikker
  5. Klikk på Administrer under Sikkerhetskopier ved siden av Serversikkerhetskopieringer.
    klikk på administrer for å vise de sikkerhetskopierte filene mine
  6. Klikk på På etterspørsel, og klikk deretter på Opprett.
  7. Angi et Navn på sikkerhetskopi for filen. Filnavnet må være på mellom 5 og 16 tegn og kan bare inneholde bokstaver, sifre, bindestreker og understreker.
  8. Klikk på Sikkerhetskopier nå. Vi oppretter en sikkerhetskopi, og når vi er ferdig, vises det nye filnavnet på sikkerhetskopien i På etterspørsel-delen.