Sikkerhetskopier nettstedet mitt

Denne videoen og instruksjonene nedenfor forklarer hvordan du lager en manuell sikkerhetskopi av nettstedet ditt i Website Builder 7.

Merk: Nettstedet blir automatisk sikkerhetskopiert når du publiserer det, velger et nytt tema eller gjenoppretter det.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din og åpne produktet. (Trenger du hjelp med å åpne et produkt?)
  2. Klikk på Rediger nettsted, og klikk deretter på ikonet med tre linjer øverst til høyre på skjermen og velg Nettstedsinnstillinger.
  3. Klikk på Sikkerhetskopier/Gjenopprett -fanen, og klikk deretter på Opprett sikkerhetskopi.
  4. Når den nye sikkerhetskopien er opprettet, klikker du på OK for å lukke vinduet.

Merk: Website Builder oppbevarer opptil fem manuelle sikkerhetskopier, som erstatter den eldste hver gang. Automatiske sikkerhetskopier teller ikke som del av dine fem manuelle sikkerhetskopier. Det finnes ingen tidsbegrensning for å bruke sikkerhetskopier. Hvis du vil bruke en sikkerhetskopi for å gjenopprette nettstedet ditt, se