Last ned en cPanel -konto ved hjelp av Daglige sikkerhetskopieringer

Last ned en tar.gz -sikkerhetskopi av hele cPanel -kontoen din med Daily Backup.

1. Logg på GoDaddy produktside .
  2. Velg Netthotell . Deretter velger du Administrer ved siden av Linux -hostingkontoen du vil gjenopprette.
    klikk på Administrer
  3. Velg Sikkerhetskopier øverst på skjermen.
  4. Velg Vis sikkerhetskopieringer .
  5. Velg ønsket dato for sikkerhetskopiering. Det kan ta noen minutter før den tilsvarende sikkerhetskopien er installert på cPanel -serveren.
  6. Velg Eksporter kontoen .
  7. (Valgfritt) Velg avmerkingsboksene for å hoppe over eksportering av databasen eller hjemmekatalogen .
  8. Velg Start eksport .
  9. Når Vellykket -bekreftelsen vises øverst, velger du Last ned .

Velg Recovery Operations -loggfanen for å vise og laste ned sikkerhetskopien ved et senere tidspunkt.