VPS og Dedikerte servere (Mine servere) Hjelp

Sikkerhetskopier serveren

Du kan opprette én sikkerhetskopi av den administrerte og fullt administrerte serveren ved behov, som du kan bruke for å gjenopprette serveren på et hvilket som helst tidspunkt.

Når du sender forespørselen om sikkerhetskopiering, blir den eksisterende sikkerhetskopien fjernet og erstattet med et bilde av serveren i sin gjeldende status.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Klikk på Servere.
  3. Ved siden av serveren du ønsker bruke, klikker du på Administrer.
  4. Klikk på Sikkerhetskopier.
  5. Klikk på Opprett sikkerhetskopi.
  6. Klikk Send.