Sjekk båndbredden og diskplassforbruket for Windows Hosting -kontoen min

Windows -hostingkontoen din bruker båndbredde når den sender eller mottar data med resten av Internett. Slik kan du sjekke hvor mye båndbredde kontoen din har brukt, samt månedlig grense, når som helst.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Klikk på Administrer under Webhosting , ved siden av Windows -hostingkontoen du vil bruke.
  3. Klikk på Plesk -administrator . Du finner trafikkgrensen og bruken i Ressursbruk -delen til høyre.