Forbedre Google -indeksering

Du kan bruke følgende trinn for å sørge for at WordPress -nettstedet ditt kan gjennomsøkes, indekseres og vises riktig, slik at du får optimal SEO -rangering.

Bekreft at WordPress -nettstedet kan indekseres

1. Logg på WordPress
  2. Gå til Innstillinger > Lesing.
  3. Sørg for at innstillingen for fraråder søkemotorer fra å indeksere dette nettstedet er avmerket.

Bekreft at søkemotorer kan indeksere alle sider riktig

1. Gå til dette nettstedet .
  2. Skriv inn domenet ditt i feltet Nettsted -URL .
  3. Klikk på Sjekk!

Bekreft at søkemotorer viser nettstedstittelen din riktig, som har en spesifikk lengdegrense i piksler.

1. Gå til nettstedet ditt, høyreklikk på hjemmesiden din og klikk på Vis sidekilde .
  2. Kopier teksten mellom tittel -taggene ( tittel >).
  3. Gå til dette nettstedet .
  4. Lim teksten du kopierte inn i verktøyet for forhåndsvisning av tittel -taggen
  5. Sørg for at teksten ikke blir avskåret i forhåndsvisningen. Hvis den blir avskåret, bør du forkorte tittelen til det ikke lenger er tilfellet.

Hvis tittelen din er for lang, må du kanskje trimme den, og hvis du har plass igjen, kan det være lurt å legge til nøkkelord i den.

Installer en SiteMap -plugin -modul

1. Logg på WordPress
  2. Gå til Plugin -moduler .
  3. Sjekk for å se om det er plugin -moduler for nettstedskart installert og aktivert.
  4. Hvis det ikke er plugin -moduler for nettstedskart installert og aktivert, klikker du på Legg til ny .
  5. Søk etter « Yoast SEO »
  6. Klikk Installere nå .
  7. Klikk på Aktiver .
  8. I WordPress-instrumentbordet klikker du på SEO i venstre kolonne.
  9. Klikk på Funksjoner -fanen.
  10. Aktiver avanserte innstillinger .
  11. Se tilbake under SEO i venstre kolonne, og klikk på XML-nettstedskart .
  12. Bekreft at Nettkart -funksjonen er aktivert.

Legg til en beskrivelse for sidene dine.

1. Logg på WordPress
  2. Hvis du ikke allerede har installert Yoast SEO -plugin -modulen, går du gjennom trinnene ovenfor.
  3. Rediger hver side du vil ha en beskrivelse, og bruk Yoast SEO -panelet på disse sidene for å legge til en beskrivelse.
  4. Det anbefales at du i det minste fullfører dette trinnet for hjemmesiden din.

Bekreft at bildene har beskrivelser.

1. Gå til nettstedet ditt, høyreklikk på hjemmesiden din og klikk på Vis sidekilde .
  2. Søk etter en bildekode ( img >).
  3. I taggen ser du etter «alt» -attributtet og bekrefter at den har en verdi (f.eks. Alt = ”eksempel nøkkelord”).
  4. Verdien skal være noe som beskriver bildet. For eksempel kan et bildekode for en solnedgang ha et alt -attributt som: alt = ”solnedgang” .
  5. Hvis det er noen bilder som ikke har verdier i alt -attributtet, går du til Media i WordPress -instrumentbordet, klikker på bildet du vil redigere, og legger til teksten i alt -feltet.