Sjekk kontaktene i Microsoft 365

Hvis e -postkontoen din ble kompromittert, må du sjekke for skadelige koblinger som kan påvirke evnen til å sende og motta meldinger. Du trenger administratortillatelser for å sjekke koblinger. For mer informasjon, se administratorroller fra Microsoft.

1. Logg på Exchange -administrasjonssenteret . Bruk e -postadressen og passordet ditt for Microsoft 365 (brukernavnet og passordet for GoDaddy fungerer ikke her).
  2. Velg E -postflyt , og velg deretter Kontakter .
    Menyen for e -postflyt åpnet og viser koblingsalternativet
  3. Hvis du ikke gjenkjenner noen koblinger oppført, velger du en kontakt og deretter velger dusøppelbøtte -knappen Slett .
    Merk: Hvis du kjøpte et e-posttillegg, ser du følgende koblinger i kontoen din:
  4. For å slette kontakten, velg Bekreft .