Sjekk kontaktene i Microsoft 365

Hvis e -postkontoen din ble kompromittert, må du sjekke for skadelige koblinger som kan påvirke evnen din til å sende og motta meldinger.

Påkrevd: Du trenger administratortillatelser for å sjekke koblinger. For mer informasjon, se administratorroller fra Microsoft.
  1. Logg på Exchange -administrasjonssenteret . Bruk e -postadressen og passordet ditt for Microsoft 365 (brukernavnet og passordet for GoDaddy fungerer ikke her).
  2. Gå til e -postflyt og velg deretter kontakter .
  3. Hvis du ikke gjenkjenner noen koblinger oppført, velger du en kontakt og derettersøppelbøtte -knappen Fjern .