Sjekk Microsoft 365-kontoen min for innboksregler

Noen ganger når en Microsoft 365-konto er kompromittert, settes regler på plass som flytter den innkommende e-postmeldingen din fra en mappe til en annen. For deg ser det ut til at du mangler e-post når disse e-postene virkelig sendes til en tilfeldig mappe uten at du vet om det. Hvis du mistenker at kontoen din er kompromittert, kan du se etter og fjerne eventuelle regler du ikke har satt på plass.

1. Logg på Outlook på nett. Bruk e-postadressen og passordet for Microsoft 365 (brukernavnet og passordet for GoDaddy fungerer ikke her).
  2. Øverst til høyre velger du Tannhjulknapp for innstillinger Innstillinger > Vis alle innstillinger i Outlook.
  3. Plukke ut Post > Regler . Du ser en liste med regler og kan slette alle som du ikke kjenner igjen.
    Innstillingspanel som viser Mail til venstre og Regler valgt til høyre