Sjekk min GoDaddy -kontoaktivitet

Sjekk kontoaktiviteten din og sørg for at det ikke er noe mistenkelig. Du kan se enhetene og nettleserne som brukes til å logge på kontoen din, og eventuelle kontoendringer, for eksempel å legge til 2-trinns bekreftelse eller delegere tilgang .

1. Gå til GoDaddy Pålogging og PIN-kode-side.
  2. Velg Vis alle aktiviteter under Aktivitet (siste 90 dager) ,.
    Vis all aktivitet
  3. Gjennomgå oppføringene for kontoaktiviteten din. Velg Filtrer øverst til høyre hvis du vil søke etter en spesifikk type kontoaktivitet.
    • En hake inni et grønt skjoldKjent enhet og aktivitet : Det har skjedd en kontohandling (som for eksempel en kontopålogging) på en enhet eller nettleser du har brukt før.
    • En stjerne inni et blått skjoldNy enhet eller nye påloggingsmetoder : Det oppstod en kontohandling (som en kontopålogging) på en enhet eller nettleser du ikke har brukt tidligere.
    • En penn inni et grått skjoldKontoinnstillingsendringer : Det ble gjort en endring i kontoinnstillingene dine. Dette inkluderer blant annet passord eller tilbakestilling av PIN -kode, og endringer i profilinformasjonen din.
  4. Velg Vis detaljer ved siden av en kontoaktivitet for å se mer informasjon.
    Vis detaljer