GoDaddy Markedsføring per e-post Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Sjekk statistikken til kampanjen din

Når du sender en e-postkampanje, kan du overvåke resultatene ved å sjekke statistikken.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din hvis du ikke har gjort det ennå. (Trenger du hjelp med å logge på?)
  2. Klikk på mer statistikk i kampanjen du vil bruke.
    Klikk på knappen Mer statistikk

Merk: Ved å klikke på Statistikk -knappen vises statistikken for den siste utsendelsen av en kampanje.

3. I den venstre ruten klikker du på en statistikktype for å vise kombinert statistikk for alle utsendelser av kampanjen.
    Kampanjeinformasjon

Liste over statistikk

Bruk følgende tabell for å få bedre forståelse av hver statistikk.

Ta en titt på utsendelsesstatistikk for den samme kampanjen

Hvis du vil vise resultatene av flere utsendelser i samme kampanje, klikker du på Vis alle sender -koblingen nederst til venstre på Statistikk -siden.
 Klikk på Se alle sendinger

Hva er klikkresultater?

Klikkresultater tilordner visuelt styrken til hver nettadresse i kampanjen. GoDaddy Email Marketing distribuerer det totale antallet klikk for en spesifikk utsendelse over alle aktive koblinger i kampanjen. Hver nettadresse viser den totale prosentandelen av alle klikk den mottok, i tillegg til antallet unike og totale antall klikk.

Klikk på ytelse

Mer informasjon

Statistikktype Beskrivelse
Sendt Disse kontaktene fikk tilsendt en markedsføring per e -post. Hvis tallene ikke er det du forventet, gå gjennom veiledningene våre for å ekskludere en liste og ikke send på nytt.
Godtatt Disse kontaktene har mottatt e-posten din. Hvis de har åpnet, klikket på koblinger eller videresendt e-posten, vises dette i statistikkkategoriene «Engasjert» og «Vist».
Stoppet Disse kontaktene mottok ikke det du sendte ut.
Vist Disse kontaktene har åpnet e-posten din.
Engasjert Disse kontaktene klikket på en kobling, eller delte e -posten din med videresending til en venn, eller en knapp for deling på sosiale medier.
Videresendt Disse kontaktene videresendte e-posten din til en venn.
Vekst Måler det totale antallet nye abonnenter og personer som har avsluttet abonnementet, som resultat av utsendelsen din.
Merket som søppelpost Disse kontaktene fikk e-posten din merket som søppelpost i innboksene sine.