GoDaddy Markedsføring per e-post Hjelp

Sjekk statistikken til kampanjen din

Når du sender en e-postkampanje, kan du overvåke resultatene ved å sjekke statistikken.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din hvis du ikke har gjort det ennå. (Trenger du hjelp med å logge på?)
  2. I kampanjen du vil bruke, klikker du på mer statistikk.
    Klikk på mer statistikk-knappen

Merk: Hvis du klikker på Statistikk-knappen, vises statistikken for nyeste utsendelse av kampanjer.

3. I panelet til venstre klikker du på en statistikktype for å se kombinert statistikk for alle utsendelser i forbindelse med kampanjen.
    Kampanjestatistikk

Liste over statistikk

Bruk følgende tabell for å få bedre forståelse av hver statistikk.

Statistikktype Beskrivelse
Sendt Disse kontaktene fikk tilsendt en markedsføring per e -post. Hvis tallene ikke er det du forventet, gå gjennom veiledningene våre for å ekskludere en liste og ikke send på nytt.
Godtatt Disse kontaktene har mottatt e-posten din. Hvis de har åpnet, klikket på koblinger eller videresendt e-posten, vises dette i statistikkkategoriene «Engasjert» og «Vist».
Returnert Disse kontaktene mottok ikke det du sendte ut.
Vist Disse kontaktene har åpnet e-posten din.
Engasjert Disse kontaktene klikket på en kobling, eller delte e -posten din ved å bruke videresend til en venn , eller en knapp for deling på sosiale medier.
Videresendt Disse kontaktene videresendte e-posten din til en venn.
Vekst Måler det totale antallet nye abonnenter og personer som har avsluttet abonnementet, som resultat av utsendelsen din.
Merket som søppelpost Disse kontaktene fikk e-posten din merket som søppelpost i innboksene sine.

Ta en titt på utsendelsesstatistikk for den samme kampanjen

For å vise resultatene av flere utsendelser i samme kampanje klikker du på koblingen Vis alle utsendelser i panelet nederst til venstre på Statistikk-siden.
 Klikk på Vis alle utsendelser

Hva er klikkresultater?

Klikkresultater kartlegger styrken av hver URL visuelt i kampanjen din. GoDaddy Email Marketing distribuerer det totale antallet klikk for en bestemt utsending på alle aktive koblinger i kampanjen. Hver URL viser den totale prosentandelen av alle klikk den mottok, sammen med antallene for unike og totale klikk.

Klikkresultater