Sjekk statusen til hostingkontoen min

Her er en rask måte å sjekke statusen til en ny hostingkonto på.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Klikk på Alternativer ved siden av hostingkontoen du vil kontrollere, under Webhotell .
    klikk på alternativer
  3. Kontoen Status vises på Oversikt-fanen.
    sjekk status

Generelt sett er dette de ulike typene kontostatus du vil se:

Status Beskrivelse
    Start kontoen Du må konfigurere hostingkontoen din for å bruke den. I produktlisten din klikker du på Konfigurer , så tar vi deg gjennom resten av konfigurasjonsprosessen.
    Venter på konfigurering Du har nettopp konfigurert kontoen din. Det kan ta noen minutter for oss å konfigurere kontoen før du kan bruke den.
    Oppsett Kontoen din er konfigurert og klar til bruk.
    Ventende kontoendring Du har nylig oppgradert eller nedgradert hostingkontoen din, og du vil kunne få tilgang til kontoen din når endringen er fullført. Hvis du ser denne statusen i mer enn 24 timer, kontakter du en GoDaddy -veiledning for hjelp.
    Suspendert Kontoen din er suspendert, mest sannsynlig fordi det er en utestående saldo. Hvis kontoen er suspendert av en annen grunn, sender vi deg en e -post med årsaken og trinnene for å gjenopprette kontoen. Kontakt en veiledning for avklaring.