Sjekke MX-oppføringer i Workspace-kontrollsenteret

Det er en rekke faktorer som påvirker sending og mottak av e-post. MX-oppføringer er blant dem. Du må ha riktige MX-oppføringer for å få e-posten din.

Du kan bekrefte at du har riktige innstillinger for MX-oppføringer i Workspace-kontrollsenteret. Hvis de nåværende innstillingene dine er feil, gir vi deg de riktige innstillingene for din POP- eller IMAP-e-postkonto.

For mer informasjon om å legge til eller redigere MX-oppføringer, se Administrer DNS . Hvis du jobber med E-postkontrollsenteret, se