Sjekker Workspace Email

Arbeidsområde nettleser gir tilgang til e-postkontoen fra en hvilken som helst nettleser.

For tilgang til Arbeidsområde nettpost

1. Gå til email.secureserver.net.
  2. Skriv inn din fullstendige E-postadresse og Passord, og klikke deretter Logg inn.

Du kan også sjekke din e-post ved å gå til email.coolexample.com (der coolexample.com er domenenavnet ditt).

Hvis domenet ditt er registrert gjennom oss, eller hvis du bruker våre navneservere blir dette automatisk konfigurert. Hvis domenet ditt er registrert eller drives av andre, gå til

for informasjon om konfigurering av domenets DNS-innstillinger med vår e-post.