Skann nettstedet mitt for skadelig programvare

Etter at du har konfigurert Nettstedssikkerhet, skanner vi automatisk nettstedet ditt hver 12. eller 24. time, basert på hyppigheten du stiller inn skanningen til. Hvis du har bekymringer om at nettstedet ditt er infisert for øyeblikket, kan du be Nettstedssikkerhet om å skanne nettstedet ditt på nytt.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din og åpne produktet.  (Trenger du hjelp med å åpne produktet?)
  2. I Oversikt-området ser du resultatene av den siste skanningen, samt detaljene om nettstedet ditt.
  3. Klikk på Skann igjen

Skann igjen

Skanningen din stilles i kø og tar vanligvis mindre enn 10 minutter å fullføre. Hvis Nettstedssikkerhet oppdager problemer i skanningen, mottar du en e-postvarsling sammen med neste trinn for å reparere nettstedet.