Nettstedbygger Hjelp

Skjul eller vis kontaktskjema

Kontakt oss-skjemaet vises som standard, og med dette kan de besøkende sende deg spørsmål om nettstedet ditt. Du kan skjule skjemaet hvis du ikke trenger det for virksomheten og vise det senere hvis det blir aktuelt.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din og åpne produktet ditt. (Trenger du hjelp med å åpne produktet ditt?)
  2. Klikk på Rediger / Rediger nettsted.
  3. Bla ned til seksjonen Kontakt oss og klikk på den.
  4. Klikk på elementet Kontaktskjema i denne seksjonen.
    Klikk på elementet Kontaktskjema
  5. Vis kontaktskjema blir aktivert (grønt) som standard. Klikk på knappen for å skjule skjemaet (eller for å vise det hvis det ble skjult tidligere).
    Knappen Vis kontaktskjema er aktivert som standard Klikk på knappen for å skjule eller vise kontaktskjemaet

Merk: Hvis virksomheten din kun finnes på nettet, bør du kanskje slette teksten i feltene for adresse og åpningstider.

6. Endringene dine blir lagret automatisk, så klikk på venstrepilen to ganger og deretter på Ferdig.
  7. Hvis du er fornøyd med resultatene, klikker du på Publiser nettsted eller Publiser.