Skriv ut og last ned bestillingene mine

Skriv ut bestillinger for å sende de som fakturaer eller pakkesedler, eller last dem ned for din egen dokumentasjon. Bestill nedlastinger som .csv-filer (Comma Separated Values), som er synlige med de fleste regnearkprogrammer som for eksempel Excel.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Website Builder og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt.
  3. På Instrumentbordet velger du Handel, og under Produkter velger du Bestillinger.
    • For Premium-nettbutikk: På Instrumentbordet går du til Salg > Bestillinger.
  1. Hvis du vil skrive ut eller lagre visse bestillinger, velg bestillingen/bestillingene og deretter Skriv ut.
    Velg bestillingen din og velg skriv ut
  2. Velg om du vil skjule prisen, som for eksempel for en pakkeseddel. Velg deretter Forhåndsvis for å åpne fakturaen i en ny fane.
  3. Skriv ut eller lagre bestillingen i henhold til nettleseren din.
  4. Hvis du vil laste ned flere bestillinger, velg Last ned.
    Velg last ned
  5. Velg datointervallet og detaljene rundt bestillingen, og velg Last ned. En .csv-fil vil bli sent til e-posten din.
  6. Merk: Du kan ikke velge å laste ned spesifikke bestillinger. For å velge de bestillingene du vil ha, filtrerer du dem, for så å laste ned filen.