Skriv ut og last ned bestillingene mine

Skriv ut bestillinger for å sende de som fakturaer eller pakkesedler, eller last dem ned for din egen dokumentasjon. Bestill nedlastinger som .csv-filer (Comma Separated Values), som er synlige med de fleste rutearkprogrammer som for eksempel Excel.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Website Builder og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt eller butikken din.
  3. Åpne produktene dine fra Instrumentbord:
    • I Website Builder går du til Butikk og velger Bestillinger.
      I Nettsteder + Markedsføring går du til Butikk og deretter Bestillinger
    • I Premium-nettbutikken går du til Sales (Salg) og velger Orders (Bestillinger).
      I Premium-nettbutikken går du til Sales (Salg) og deretter Orders (Bestillinger)
  4. Hvis du vil skrive ut eller lagre visse bestillinger, velg bestillingen/bestillingene og deretter Skriv ut.
    Velg bestillingen din og velg skriv ut
  5. Velg om du vil skjule prisen, som for eksempel for en pakkeseddel. Velg deretter Forhåndsvis for å åpne fakturaen i en ny fane.
  6. Skriv ut eller lagre bestillingen i henhold til nettleseren din.
  7. Hvis du vil laste ned flere bestillinger, velg Last ned.
    Velg last ned
  8. Velg datointervallet og detaljene rundt bestillingen, og velg Last ned. (En .csv-fil vil bli sent til e-posten din.)
  9. Merk: Du kan ikke velge å laste ned spesifikke bestillinger. For å velge de bestillingene du vil ha, filtrerer du dem, for så å laste ned filen.