|  Hjem
Hjelp

Administrert WordPress Hjelp

Boop beep bop… behandler data… behandler data… starter sekvens 42…
Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Skyv testnettstedet ditt til produksjonsstedet

Etter at du har jobbet med endringer i Administrert WordPress -oppføringsnettstedet , kan du legge inn alle endringene du har gjort på nettstedet ditt.

Merk: Testnettsteder er tilgjengelige hvis du har en Deluxe-, Ultimate-, Developer- eller Pro Managed WordPress -konto. Hvis du har en Basic -konto, må du oppgradere kontoen din for å bruke et testnettsted.

  1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Klikk på Administrer alle ved siden av Administrerte WordPress-nettsteder.
  3. Klikk på ikonet med tre prikker for nettstedet du vil bruke, og velg Oppsett .
    velg oppsett
  4. Klikk på Alternativer for synkronisering .
  5. For Pro Administrert WordPress -kontoer (kun tilgjengelig i USA og Canada), velg Kopier oppsett til produksjon , og velg deretter ett av disse alternativene:
    Velg dette alternativet ... ... for å gjøre dette:
    Tema- og plugin -filer Overskriv kun live -temaet og plugin -modulene, og eventuell tilleggskode (for eksempel CSS eller JavaScript) på live -nettstedet. Overskriver ikke opplastinger, innlegg, sider og plugin-modulkonfigurasjoner på live-nettstedet.
    Alle filer og database Overskrive alle filer (plugin -moduler, temaer, media) og nettstedsdatabasen (innlegg, sider, kommentarer).

    For Deluxe-, Ultimate- og Developer -kontoer velger du Push -oppsett til produksjon , og deretter velger du Overwrite content (Overskriv innhold) for å overføre alle endringene dine (for eksempel nye innlegg, kommentarer eller sider) til nettstedet ditt.

    Advarsel: Synkroniseringsprosessen vil bare overskrive filer som standard. Hvis du trykker på med Overskriv innhold valgt, vil databasen også bli overskrevet. Sørg for at innholdet du har i oppsettsiden er det du ønsker på live -nettstedet, før du overfører endringene til produksjonen.
  6. For Pro -kontoer klikker du på Synkroniser nå .

    For Deluxe-, Ultimate- og Developer -kontoer klikker du på Synkroniser .

Merk: Eventuell tilpasset kode eller eiendeler som ikke er lagret i /wp-content-mappen, vil ikke bli flyttet til og fra oppsett.

Mer informasjon


Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.