Slå av PHP-sikkerhetsmodus på din Plesk-server

Som standard setter Parallels Plesk-panelet PHP til "sikkerhetsmodus" under installasjonen. For å ta PHP ut av "sikkerhetsmodus", må du koble deg til din dedikerte server eksternt og endre serverens PHP-initialiseringsfil.

Linux-servere

For å slå av PHP-sikkerhetsmodus på din Linux-server

1. Koble til serveren din via SSH (mer informasjon).
  2. Bytt til rot-brukeren (mer informasjon).
  3. Skriv inn passordet til serveren.
  4. Kjør følgende kommando:
    vi /etc/php.ini
  5. Gå til linjen safe_mode = on og trykk på "i"-tasten.
  6. Endre linjen til safe_mode = off og trykk på "Esc"-tasten.
  7. Skriv :wq! for å lagre filen din.

Windows-servere

For å slå av PHP-sikkerhetsmodus på din Windows-server

1. Koble til serveren din via Eksternt skrivebord (mer informasjon).
  2. Åpne c:\windowsphp.ini i Notepad.
  3. Endre linjen safe_mode = on til safe_mode = off.
  4. Lagre og lukk php.ini.

Når du har redigert filen, må du starte webserveren din på nytt. Du kan starte webserveren på nytt med Parallels Plesk-panelet ved å velge stopp/start under Server > Tjenesteadministrasjon-delen.