Slå av totrinnsbekreftelse

Følg disse trinnene for å slå av totrinnsbekreftelse. Trinnene er forskjellige avhengig av om du kan logge på kontoen din eller ikke.

Jeg kan logge på kontoen min

1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. I det øvre venstre hjørnet på siden klikker du på Kontoinnstillinger og velger deretter Pålogging og PIN.
  3. I området Totrinnsbekreftelse klikker du på Rediger.
  4. Ved siden av hovedmetoden for bekreftelse (under Hvordan ønsker du å motta koder som standard?) klikker du på Slett.
  5. Hvis du anga en reservemetode for bekreftelse, gjenta trinn 3 og 4 for reservemetoden.

Fra og med nå vil kontoen din ikke lenger kreve totrinnsbekreftelse.

Jeg kan ikke logge på kontoen min

1. Last ned og fyll ut dette Forespørsel om kansellering av totrinnsbekreftelse-skjemaet. Merk at dette skjemaet ikke kan signeres med en elektronisk signatur.
  2. Sammen med den nødvendige identifikasjonen sender du det utfylte skjemaet på e-post til twostepcancel@godaddy.com . Bruk emnelinjen «Deaktivere totrinnsbekreftelse».

Merk: Denne e-posten må komme fra e-postadressen som er på kontoen din. Hvis du må oppdatere e-postadressen som er registrert, oppdater e-posten din på www.changeupdate.com.

Du mottar et svar fra oss innen 72 timer.