Deaktiver 2-trinns verifisering

Hvis du ønsker å deaktivere totrinnsverifisering (2SV) må du bekrefte at du fremdeles har tilgang til enheten, autentiseringsappen eller den fysiske sikkerhetsnøkkelen som du brukte til å konfigurere 2SV.

Har du tilgang til en enhet eller app som du brukte til å sette opp 2SV?

Hvis du mister tilgang til enheten, betyr ikke det at du har mistet tilgang til kontoen din. Vi har deg dekket hvis du ikke lenger har godkjenningsappen eller den fysiske sikkerhetsnøkkelen som du brukte til å konfigurere totrinnsverifisering med. Send oss en forespørsel gjennom skjemaet vårt, så skal vi få deg inn på kontoen din igjen.

Påkrevd: Du må ha et kundenummer for å følge disse trinnene. Hvis du ikke vet kundenummeret ditt, fullfører du Glemt brukernavn-prosessen. Vi sender deg en e-post med kundenummeret oppført øverst.
  1. Gå til Få tilbake tilgang til kontoen min-skjemaet vårt.
  2. Velg Totrinnsverifisering-tilgang.
  3. Angi ditt Kundenummeret, og velg deretter Neste.
  4. Angi Fornavn, Etternavn, E-postadresse og Telefonnummer, og velg deretter Neste.
    • E-postadressen må samsvar med e-postadressen i kontoen din. Hvis du ikke har tilgang til e-postadressen, sender du inn en forespørsel gjennom E-posttilgang-avsnittet av skjemaet i stedet. Du vil ha muligheten til å kansellere totrinnsverifisering.
  5. Last opp en skannet eller digital fargekopi av ditt offentlig utstedte ID-kort med bilde. Hvis du ikke er kontoinnehaveren, laster du opp identifikasjon for både kontoinnehaveren eller registranten og deg selv. Velg Neste.
    • Vent litt ... hvorfor trenger dere ID-en min? Du har konfigurert 2SV fordi du vil sørge for at kontoen din er sikker. Det vil vi også! Vi trenger en ID for å omgå 2SV-sikkerhetstiltaket for å verifisere at du er kontoeieren, slik at vi kan beskytte kontoen din mot forsøk på overtakelse. Du kan være helt trygg på at informasjonen du sender oss, blir beskyttet og ikke blir brukt til noe annet enn å bekrefte kontoeierskap. For mer informasjon om disse kravene kan du se våre Tjenestevilkår.
  6. I rullegardinlisten nedenfor, velger du Ja eller Nei for å verifisere om et selskap er oppført som kontoinnehaver. Velg Neste.
    • Hvis du velger Ja, angir du Firmanavnet og laster opp et offentlig utstedt dokument for firmaidentifikasjon.
  7. (Valgfritt) Angi eventuell Ytterligere informasjon, og velg deretter Neste.
  8. Ved siden av avtalene merker du av i boksen og fullfører sikkerhetsutfordringen.
  9. Velg Submit (Send inn). Vi tar kontakt med deg direkte om forespørselen din.

Merk: Denne prosessen mottar for øyeblikket et stort antall forespørsler. Vi jobber hardt for å svare så kjapt som mulig.

Hvis du har tilgang til enheten, godkjenningsappen eller sikkerhetsnøkkelen som du brukte til å sette opp totrinnsverifisering (2SV), logger du bare på og sletter den. Du kan alltids slå den på igjen.

1. Gå til Pålogging og PIN-kode -siden for GoDaddy.
  2. Du kan bli bedt om å logge på. Hvis du aktiverte 2SV skriver du inn koden fra telefonen eller autentiseringsappen, eller du setter inn sikkerhetsnøkkelen din.

Merk: Får du ikke 2SV-koden din? Se Feilsøking for 2SV for hjelp.

3. Under Totrinnsverifisering velger du Rediger.
  4. Velg Slett ved siden av godkjenningsmetoden du vil fjerne.
  5. Velg Fjern. Det vises en melding om at handlingen er utført, og vi slår umiddelbart av trotrinnsverifisering.
  6. Hvis du har en reservemetode for 2SV og vil fjerne den, gjentar du trinn 3 og 4.