Slå på McAfee SECURE-segl

Du kan legge til et McAfee SECURE-sertifiseringssegl på nettstedet, slik at kundene kan være sikre på at det er trygt. Du blir registrert for McAfee SECURE – gratis! Finn ut mer om McAfee SECURE .

1. Logg på kontoadministratoren din.
  2. Klikk SSL-sertifikater.
  3. Klikk på Administrer ved siden av sertifikatet du vil bruke.
  4. Klikk på sertifikatet du vil bruke.
  5. I delen Vis SSL-sertifikatets sikkerhetssegl velger du McAfee eller GoDaddy.
  6. Kopier koden og lim den inn i HTML-koden for nettstedet for å vise den.

Når kunder klikker på seglet, får de se en kontroll av nettstedsikkerheten i sanntid.
Dialog for SSL McAfee SECURE-segl