Slett domenet mitt fra Liste for salg

Slett List for Sale -domenenavnet ditt når som helst i kontoen din. Du kan sjekke statusen til oppføringene dine før du bestemmer deg for å slette. Hvis du sletter domenoppføringen, slettes ikke domenet fra kontoen din.

1. Logg på GoDaddy Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Velg Kjøp & Selg > Domenelisteoppføringstjeneste .
    tjenestealternativ for domeneregistrering fra menyen
  3. Velg søppelbøtteikonet ved siden av det oppførte domenet.
  4. Velg Ja, slett oppføringen min for å bekrefte slettingen. Merk av i boksen for Ikke vis dette for de neste 10 oppføringene hvis du vil slette flere oppføringer.