Gå direkte til hovedinnholdet

Arbeids-e-post Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Slett e -post fra innboksen din

Når du ikke lenger vil lagre e -post i Workspace -nettpost, kan du slette eller fjerne dem. Når du sletter e -post, flyttes de til papirkurvmappen . Når du sletter e -poster, fjernes de permanent fra Workspace Webmail -kontoen.

Trinnene for å slette eller tømme e -post varierer basert på om du bruker den oppdaterte visningen eller den klassiske visningen. ( Hvordan vet jeg hvilket syn jeg bruker? )

Oppdatert visning

  1. Logg på arbeids -e -postkontoen din. ( Trenger du hjelp med å logge på? )
  2. Velg e -postmeldingen (e) du vil slette eller tømme, eller klikk på Velg alle for å velge alle e -poster i den gjeldende mappen.
    Velg e -post
  3. Slett eller tøm de valgte e -postene:
    • For å slette de valgte e -postene, klikk på Slett -ikonet.
      Slett e -post
    • For å tømme de valgte e-postene, klikk på Mer, og velg deretter Tøm melding (er) fra rullegardinmenyen.
      Tøm e -poster

Klassisk visning

  • Logg på Arbeids -e -postkontoen din, åpne produktet ditt ( Trenger du hjelp med å logge på? ) Og gjør følgende:
    • For å slette en e -post, velg eller åpne e -posten og klikk på Slett .
    • For å tømme alle meldinger i en mappe, høyreklikker du på mappen og klikker Tøm meldinger .
    • For å angi at meldinger i en mappe skal renses automatisk etter en viss periode, høyreklikker du på mappen og klikker på Automatisk rensing .

      Merk: Konfigurer automatisk rensing slik at Workspace automatisk renser e -post fra bestemte e -postadresser (example@coolexample.com) eller domenenavn (coolexample.com).

Mer informasjon