Profesjonell e-post Hjelp

Slett e-postadresse for videresending

Når du sletter en eksisterende videresendingsadresse for e-post, fjerner det videresending til de tilknyttede e-postadressene.

1. Logg på E-post og Office-instrumentbordet ditt og klikk på Videresendinger.
    Klikk på Videresendinger
  2. Finn e-postadressen for videresending du vil fjerne, klikk på Alternativer og velg Slett.
    Klikk på Alternativer, velg Slett
  3. Bekreft at du vil fjerne e-postadressen for videresending ved å klikke på Slett. E-postadressen for videresending vises ikke lenger på siden Videresending av e-post.
    Klikk på Slett

Gjentatte trinn

• Du kan gå tilbake til siden Videresending av e-post for å legge til, redigere eller slette videresendingsadressene for e-post.