Slett e -postaliaset mitt for Microsoft 365

Hvis du ikke lenger er interessert i å bruke et e -postalias, kan du slette det fra instrumentbordet for e -post og Office. Etter at du har slettet et e -postalias, kan du opprette en annen e -postadresse med det samme navnet.

1. Logg på instrumentbordet for e-post og Office (bruk brukernavnet og passordet for GoDaddy).
  2. Gå til Microsoft 365 -administrator og velg E -postaliaser .
    Microsoft 365 Admin -fanen åpnet for å vise e -postaliaser
  3. VelgSøppelbøtte -knappen papirkurvknappen ved siden av e -postaliaset du vil slette.
  4. Velg Slett . Etter at et alias er fjernet, kan det brukes i en ny e -postadresse.

Merk: Det kan ta opptil 24 timer å fullføre å slette et alias.