Slett en betalingsmetode

Du kan slette betalingsmåter i kontoen din som du ikke bruker for øyeblikket.

1. Gå til GoDaddy Betalingsmetoder -siden. Du kan bli bedt om å logge på.
  2. VelgIkon med tre loddrette prikker ved siden av betalingsmåten du vil fjerne. Velg Slett .
  3. Et nytt vindu åpnes.
    • Hvis betalingsmåten er knyttet til et aktivt produkt, blir du bedt om å velge (eller legge til) en annen betalingsmetode før du kan slette denne.
    • Hvis betalingsmåten ikke er knyttet til et aktivt produkt, kan du slette det.
  4. Velg Bekreft slett eller Erstatt med [valgt betaling] for å fullføre.

Mer informasjon

• Hvis du har aktive produkter (oppført i faktureringsinformasjon ), må du beholde minst én betalingsmåte i kontoen din.
  • Legg til ytterligere betalingsmetoder til kontoen din når som helst.