Gå direkte til hovedinnholdet

Domener Hjelp

Slett en forhåndsinnstilt profil

Når du sletter en forhåndsinnstilt profil, fjernes den fra kontoen uten at domenenavn slettes. Domener som er tilordnet profilen, beholder profilinnstillingene til du endrer dem.

  1. Logg på GoDaddy Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Fra menyen Innstillinger velger du Administrere forhåndsinnstilte profiler.
    administrer forhåndsinnstilte profiler
  3. Finn profilen du sletter, og velg søppelbøtteikonet til høyre.
  4. Velg Ja, slett for å bekrefte at du ønsker å slette profilen.

Du ser en Vellykket!-bekreftelse som informerer deg om at profilen ble slettet.

Relatert trinn

Mer informasjon

  • Du kan organisere domenene dine enda mer detaljert med Mapper.