Boop beep bop… behandler data… behandler data… starter sekvens 42…
Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Slett en WordPress -bruker

Som WordPress -administrator kan du fjerne brukerkontoer fra nettstedet ditt.

  1. Logg på WordPress .
  2. Klikk på Brukere -koblingen på Administrator -verktøylinjen.
  3. Kryss av i boksen ved siden av brukeren du vil slette.
  4. Fra massehandlinger rullegardinmenyen, velg Slett.
  5. Klikk på Bruk -knappen.

Mer informasjon


Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.