Slett et innlegg fra bloggen min

Siden man kan legge ut så mange innlegg med blogger, kommer det ikke som noen overraskelse at man må luke ut innlegg fra tid til annen. Heldigvis tar det ikke lang tid å slette innlegg, og sletting forandrer ikke på rekkefølgen på de gjenværende innleggene.

Merk: Denne handlingen er ikke det samme som å fjerne hele bloggen din, som forklart i Fjern en blogg fra nettstedet mitt.