Nettstedbygger Hjelp

Slett medarbeidere i Nettavtaler

Noen ganger endrer medarbeidere og planene seg, og du er nødt til å fjerne en medarbeider som et alternativ for avtalene dine. Før du starter vær oppmerksom på at du må fjerne medarbeideren fra alle tjenester vedkommende er tildelt til før medarbeideren kan slettes.

Sjekk planer og priser -siden for å se om Nettavtaler er tilgjengelig på språket ditt og i landet ditt.

1. Gå til GoDaddy sin produktside.
  2. Rull ned til Website Builder og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt.
  3. Fra instrumentbordvisningen din velger du Markedsføring, og deretter Ansatte fra menyen. For å komme deg til instrumentbordet fra redigeringsverktøyet for nettstedet, velger du Instrumentbord på Website Builder-menyen oppe i det venstre hjørnet.
    Fra Instrumentbord går du til Avtaler-elementet fra toppnavigeringen, deretter Ansatte.
  4. Velg medarbeideren du vil slette.
  5. Velg Slett-teksten ved siden av Lagre- og Avbryt-knappene, klikk deretter på OK for å bekrefte valget ditt. Slett-teksten er grå frem til medarbeideren fjernes fra alle tjenester.
    Skjermbilde av Slett-koblingen.