Slett egendefinerte vertsnavn

Eksisterende vertsnavn du ikke lenger bruker, kan slettes fra DNS -sonefilen til domener registrert med GoDaddy . Vertsnavn tilordnes alltid til en IP -adresse, og det maksimale antallet vertsnavn et domene kan ha, bestemmes av registeret til domeneutvidelsen.

Merk: Du kan ikke slette noen vertsnavn som for øyeblikket brukes som navneservere på et annet domene. Vær forsiktig og bekreft innstillingene dine før du sletter vertsnavn.
  1. Logg på GoDaddy-domeneporteføljen. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Velg et enkelt domene for å få tilgang til Domeneinnstillinger -siden.
    velg et enkelt domene
  3. Velg Vertsnavn for å vise vertsnavnene dine.
    velg vertsnavn -fanen
  4. Velgskjermbilde av ikonet for redigering av en dns -oppføring Slett ved siden av vertsnavnet du må slette.
    • Du kan ikke slette vertsnavn som er i bruk som en navneserver på et annet domene. Du må først endre navneserverne og deretter slette vertsnavnet.
  5. Bekreft slettingen ved å velge Slett igjen.