Slett samtaler fra loggen din

Hvis du vil tømme samtaleloggen i SmartLine, kan du slette flere samtaler samtidig fra startskjermen.

iPhone

1. Logg på SmartLine -appen.
  2. Trykk på Rediger .
    Trykk på Rediger -knappen
  3. Velg samtalene du vil slette.
  4. Trykk på Slett .
    Trykk på Slett
  5. Trykk på Bekreft slett .
    Bekreft Slett
  6. Når du går tilbake til startskjermen, vil de valgte samtalene ikke lenger vises i loggen din.
  7. Merk : iPhone -brukere kan også slette en individuell samtale ved å sveipe til venstre i samtalen og trykke på Slett .

Android

1. Logg på SmartLine -appen.
  2. Trykk lenge på en individuell samtale for å starte valgmodus.
    Trykk lenge på en samtale
  3. Velg samtalene du vil slette.
  4. Trykk på søppelbøtten for å slette.
    Trykk på Slett
  5. Trykk på Bekreft slett .
    Bekreft Slett
  6. Når du går tilbake til startskjermen, vil de valgte samtalene ikke lenger vises i loggen din.